Nova paleta Lexmarkovih uređaja

Nova paleta Lexmarkovih uređaja

LEXMARK u svojoj ljetnoj ponudi crno-bijelih laserskih uređaja predstavlja nove X340 crno-bijele multifunkcijske laserske uređaje, novi X642e laserski crno-bijeli multifunkcijski uređaj za radne grupe, multifunkcijski uređaj za radne grupe X646ef u kompletu s dodacima za završnu doradu dokumenata, skener 4600 te novi C500n namijenjen manje zahtjevnim korisnicima i radnim grupama. Od ink-jet proizvoda, predstavljeni su All-In-One uređaj X1270, te pisač Z645 koji nudi mogućnost ispisa po najpovoljnijoj cijeni u svojoj klasi.

Serija Lexmark X340  kroz mrežni model X342n nudi mogućnost ispisa, kopiranja, slanja faksa i skeniranja preko jednog umreženog uređaja kojim se jednostavno može služiti više korisnika. Uređaji imaju brzinu ispisa do 25 stranica u minuti. Za kupce koji predviđaju veće količine ispisa, Lexmark X342n nudi i spremnik s tonerom većeg kapaciteta za ispis 6000 stranica.

Od tehničkih karakteristika serija X340  uključuje PCL 6 emulaciju, 64 MB standardne memorije i USB 2.0 priključak za brzu obradu kompleksnih poslovnih procesa. Karakteristike faks-uređaja, kao što su 33,6 KB modem i 10  brojeva za izravno biranje, omogućuju brzo i jednostavno slanje faksa, a automatski uvlakač za 50 listova papira korisniku štedi vrijeme. Serija Lexmark X340 nudi i dodatnu ladicu za 500 listova papira. 

Serija Lexmark X340  ima podlogu za skeniranje veličine veće od A4 formata, a može se skenirati u boji ili crno-bijelo.

Novi Lexmarkov X642e laserski crno-bijeli višefunkcijski pisač nudi najveće brzine u svojoj klasi, ispis i kopiranje pri brzinama do 43 stranice u minuti. Podržava ispis na veličini A4, jednostrano skeniranje i mogućnost slanja faksa. Uređaj ima 5,7-inčni crno-bijeli zaslon osjetljiv na dodir i prilagodljivo e-Task sučelje. Jedini je uređaj u svojoj klasi koji nudi ekran osjetljiv na dodir i prvi višefunkcijski uređaj u svojoj klasi s mogućnošću skeniranja ili ispisa PDF-a i slika s USB memorijskih kartica. Standardno je opremljen sustavima kao što su IPSec, SSL, SNMPv3 i 802.1x authentication.

Novi multifunkcijski laserski komplet X646ef uključuje novi skener Lexmark 4600, laserski pisač T644dtn i već ugrađene mogućnosti za završne dorade dokumenata, primjerice,  klamanje i sortiranje. Radi se o prvom MFP uređaju u svojoj klasi sa standardnom opcijom pregleda skenirane stranice na zaslonu MFP-a prije obrade te s mogućnošću skeniranja izravno na USB flash uređaje za pohranu, odnosno ispisivanja izravno s njih koristeći se kontrolama na zaslonu uređaja. Lexmark X646ef je jedini MFP uređaj u svojoj klasi koji ima zaslon u boji osjetljiv na dodir i nudi najveće brzine ispisa u svojoj klasi - do 48 stranica u minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skener Lexmark 4600 je kompatibilan s Lexmarkovim softverom Embedded Solutions Framework (eSF), što je platforma koja omogućuje pokretanje aplikacija baziranih na Javi direktno na Lexmarkovim MFP uređajima. Lexmark eSF je skalabilan i jednostavno se može proširiti na onoliko uređaja koliko se koristi bez dodavanja servera. 

Zbog velikih brzina, do 30 stranica u minuti za crno-bijeli ispis A4 formata ili 8 stranica u minuti za ispis u boji, Lexmark C500n može jednostavno poslužiti kao primarni pisač onim kupcima koji najčešće koriste crno-bijeli ispis, a  ponekad ispisuju dokumente u boji.

Novi Lexmark X1270 nudi kombinaciju visoke kvalitete ispisa, skeniranja i kopiranja uz kompaktan i elegantan izgled. Za izuzetno povoljnu cijenu nudi se atraktivan dizajn i nove boje, kvaliteta ispisa od 4800 dpi, brzina ispisa do 17, odnosno 9 stranica u minuti za crno-bijeli ispis ili  ispis u boji, te 48-bitno skeniranje i kopiranje u boji.

Uz to, Lexmark predstavlja i ink-jet pisač Z645 koji pruža vrhunsku vrijednost ispisa. Lexmark Z645 služi za kvalitetan ispis teksta i grafike pri brzinama od 17/9 stranica u minuti za crno-bijeli ispis odnosno ispis u boji. Kompaktnim i elegantnim dizajnom, malim dimenzijama i novom bojom ovaj će se uređaj lako uklopiti u svaki prostor.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara