Novi član u Olympusovoj obitelji: Olympus mju Digital 500

Novi član u Olympusovoj obitelji:  Olympus mju Digital 500
OLYMPUS proširuje svoju vrlo uspješnu mju: seriju s novim modelom od 5.0 milijuna piksela. Njegov izuzetno velik 6.4cm / 2.5“ LCD monitor osigurava zadivljujući pogled.

Osim za pregledavanje, također pruža dodatnu lakoću u kadriranju snimaka. Zahvaljujući inovativnoj hyper-crystal tehnologiji za visoko-kontrastne prikaze, LCD monitor fotoaparata osvaja nevjerojatnom širokokutnošću.

mju: DIGITAL 500 posjeduje precizan 3x optički zoom (1:3.1-5.2) i koristi TruePic TURBO procesor koji osigurava bogate i živopisne boje, maksimalne jasnoće.

Video zapis sa zvukom, Super Makro način i izbor od 20 programa snimanja ovisnih o sceni pružaju nevjerojatnu raznolikost za bezbrižna snimanja u gotovo svim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naravno, kao sa svim fotoaparatima koje nose ime mju:  serije, ističe se očaravajućim dizajnom podjednako pružajući prvoklasne performanse.

Novi poklopac objektiva koji se uvlači daje mju: DIGITAL 500 dah elegancije, te u skladu s izborom srebrne i mornarsko-plave boji metalnog kućišta otpornog na vlagu, svakako će privući mnogobrojne poglede.

Svojim elegantnim stilom mju: DIGITAL 500 dobronamjeran je mamac. Kod njega je očigledna dizajnerska usredotočenost na detalje – od rasporeda upravljačkih gumba do elegantnog poklopca objektiva koji se povlači i skriva u tijelu fotoaparata.

Raspoloživ u dvije boje – klasična srebrna ili sportsko mornarsko plava – dopušta korisnicima izbor koji odgovara njihovu osobnom stilu. Zgodan izgled i vrhunske performanse idu ruku pod ruku s najnovijom ponudom iz Olympusove µ family.

Uz svaki mju: DIGITAL 500 je pakirana 32MB xD-Picture kartica, programsku podršku Olympus Master, Li-12B punjivu bateriju i punjač. U prodaji se očekuje početkom 2005.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara