Novi detalji o kući strave u Kaliforniji: "Par je planirao 14. dijete i svoj reality show"

Novi detalji o kući strave u Kaliforniji: "Par je planirao 14. dijete i svoj reality show"
Foto: Facebook
 
RODITELJI koji su mučili svojih 13 djece u kući u Kaliforniji željeli su zaraditi milijune snimajući reality show o svojoj obitelji, izjavio je njihov rođak.
 
Louise i David Turpin trenutno su u pritvoru i čekaju nastavak suđenja, nakon što je otkriveno da su godinama mučili i izgladnjivali svojih 13 djece dobi između 2 i 29 godina.
 
 
Stravično zlostavljanje otkriveno je nakon što je njihova 17-godišnja kći uspjela pobjeći iz kuće. Na suđenju su otkriveni odvratni detalji mučenja djece, koju su vezali lancima za krevete, hranili samo jednim obrokom dnevno, a smjela su se tuširati jednom godišnje.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Polubrat Louise Turpin, Billy Lambert, izjavio je za britanske medije da je par planirao i 14. dijete, "s kojim bi bili savršeni za TV": "Louise mi je prošlog mjeseca rekla da ona i David planiraju još jedno dijete".
 
"Smatrala je da bi svijet bio fasciniran njihovim životima"
 
Lambert je također izjavio da mu je Louise nekoliko puta rekla kako "sanja da će zaraditi milijune snimajući reality show o svojoj velikoj obitelji".
 
"Govorila je kako bi oni bili savršeni za TV. Smatrala je da bi svijet bio fasciniran njihovim životima", rekao je Lambert. Dodao je da više nikada neće razgovarati sa svojom polusestrom, a nada se da će posvojiti njihovo troje najmlađe djece. Lambertova sestra Teresa također je rekla kako se nada da će posvojiti nekoliko djece Turpinovih.
 
Roditeljima prijeti doživotan zatvor zbog optužbi za mučenje, zarobljavanje i ugrožavanje života djece. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara