Novi detalji strave u Solinu, ubio starca zbog palačinki?

Novi detalji strave u Solinu, ubio starca zbog palačinki?
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

SINOĆ je u Solinu mrtav pronađen 92-godišnji Vicenco U., a njegova 87-godišnja supruga Senka U. s teškim i po život opasnim ozljedama primljena je u splitsku bolnicu.

Pretučena starica zadobila je teške ozljede na predjelu glave. Istražiteljima je ispričala da je na vrata njihovog stana pokucao 24-godišnji susjed, piše Dalmacija danas. Pitao je brašna za palačinke, a navodno nije bio zadovoljan količinom koju je dobio te je zatukao stari bračni par. Učinio je to čekićem, koji je u petak ujutro i pronađen.

Iako je vjerovao da je ubio oboje supružnika, Senka je preživjela i sva u krvi je dopuzala do susjedovih vrata koji je u šoku odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Uslijedio je očevid kojim je rukovodio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. Policiji nije bio problem locirati mladića koji se sumnjiči za ova teška kaznena djela jer je starica na hitnoj pomoći bila pri svijesti i otkrila je identitet počinitelja. On je iste večeri priveden u policijske prostorije, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Zanimljivo, kod uhićenog mladića nisu pronađeni novac ili dragocjenosti pa zasad nema indicija da je ovaj zločin počinjen iz koristoljublja. Događaj je šokirao stanare zgrade u kojoj se dogodio zločin, ali i cijeli Solin. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara