Novi HP-ov pisač Deskjet 3845 Colour Inkjet daje nevjerojatne rezultate

Novi HP-ov pisač Deskjet 3845 Colour Inkjet daje nevjerojatne rezultate

Tvrtka HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) danas predstavlja pisač HP Deskjet 3845 Colour Inkjet, početni model privlačne cijene koji kombinira impresivne performanse s naprednim mogućnostima ispisa fotografija. Dizajniran za kućne korisnike kojima je obično potrebna ušteda prostora, ovaj elegantan i praktičan pisač pouzdan je i jednostavan za upotrebu.

HP-ov pisač Deskjet 3845 Colour Inkjet idealan je za studente i obitelji čije se potrebe za ispisom kreću od osnovne korespondencije i e-pošte do fakultetskih seminarskih radova i kreativnijih ispisa, kao što su čestitke i personalizirane obavijesti. S mogućnostima ispisa do 18 crno-bijelih stranica u minuti te 14 stranica u boji, ovaj pisač nudi impresivne performanse i rezultate vrhunske kvalitete. Podržavajući ispis u boji s razlučivošću do 4800 optimiziranih tpi u boji, reproducira i najsitnije detalje u živim i bogatim bojama.

Uz ovaj se pisač isporučuju crni ispisni uložak HP br. 27 te ispisni uložak u boji HP br. 28, opremljeni integriranim ispisnim glavama visokih performansi i formulacijama tinti prikladnim za optimalne rezultate svakog ispisa. Za još bolji ispis fotografija korisnici mogu kombinirati trobojni ispisni uložak HP br. 28 s ispisnim uloškom za fotografije HP br. 58 (kupuje se zasebno), čime se HP Deskjet 3845 preobražava u namjenski pisač za fotografije sa šest tinti i daje zapanjujuće rezultate s još preciznijim tonovima boje kože i širim rasponom boja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HP-ov softver Photo Printing, koji se dobiva uz pisač, omogućuje upravljanje, uređivanje korigiranje, zajedničko korištenje i ispis fotografija, uključujući i ispis stranica albuma ili fotografija bez obruba u veličini 10 x 15 cm. HP nudi širok raspon foto-papira s površinskim premazom, optimiziranih za korištenje s HP-ovim pisačima i originalnim HP-ovim tintama. Ti se papiri kreću od pristupačnih HP-ovih foto-papira za svakodnevni ispis do trajnih foto-papira profesionalne kvalitete HP Premium Plus, koji se nude u sjajnoj i mat inačici.

Ova kombinacija brzog, pouzdanog ispisa dokumenata i fotografija visoke kvalitete čini novi HP Deskjet 3845 Colour Inkjet Printer savršenim za zaposlena kućanstva u kojima različite osobe imaju različite potrebe, a to se odražava u cijelom nizu intuitivnih kontrola i alata. Uz sučelje koje je jednostavno za korištenje te mogućnost odabira 5 različitih brzina/kvaliteta ispisa, pisač se odlikuje i jednostavnim USB povezivanjem, gumbom za poništenje ispisa jednim pritiskom, prikazom razine tinte i pričuvnim načinom rada koji omogućuje nastavak rada s drugim spremnikom ako u jednome nestane tinte za vrijeme ispisa.

Pisač HP Deskjet 3845 Colour Inkjet prodavat će se od 1. studenog 2004. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 729,00 kn (u cijenu je uključen PDV).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara