Novi HP-ovi stolni proizvodi povećavaju sigurnost podataka i povrat ulaganja poslovnih korisnika u informacijsku tehnologiju

Novi HP-ovi stolni proizvodi povećavaju sigurnost podataka i povrat ulaganja poslovnih korisnika u informacijsku tehnologiju

TVRTKA HP predstavlja nova, sigurna stolna računala i monitore visokih performansi, namijenjene poslovnim korisnicima. 

Predstavljeni su:

Modeli HP Compaq Business Desktop d330 i d530 donose poboljšane sigurnosne značajke i vodeće klijentske servise koji ublažavaju postupak tehnološke nadogradnje i smanjuju potrebu za održavanjem, popravcima i podrškom tijekom cijelog životnog ciklusa osobnog računala.

HP L1925 plošni monitor vrhunski je 19-inčni zaslon vrlo povoljne cijene, a predstavlja idealnu zamjenu za CRT monitore kod radnih stanica i poslovnih korisnika osobnih računala.

HP-ovi plošni monitori L1502 i L1702 cijenom su konkurentni i poslovnim primjenama prilagođeni 15- i 17-inčni zasloni projektirani kako bi zamijenili CRT monitore kod korporacijskih korisnika, tvrtki koje rastu te u sektoru državne uprave.

Kao dopunu svoje palete stolnih računala, HP je također već predstavio HP Compaq Thin Client t5700.

Poslovna stolna računala HP Compaq Business Desktop

Pouzdana računala iz obitelji HP Compaq

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Business Desktop d530 korisnicima nude maksimalnu stabilnost i upravljivost.

Životni ciklus u trajanju do 15-mjeseci olakšava smanjenje ukupnih troškova posjedovanja tehnologije, poboljšavajući produktivnost informatičkog osoblja smanjenjem potrebe za informatičkom podrškom. Pružajući ujednačen “softverski otisak” svih računala iz obitelji d530 i upravljačke alate HP Lifecycle Solutions, najbolje u svojoj klasi, HP omogućuje brže i jednostavnije uvođenje osobnih računala diljem korporacijskih mreža.

Novi čip HP ProtectTools Embedded Security korisnicima omogućuje bolju zaštitu podataka i nadzor nad pristupom njihovim mrežama, kao i sigurnost komunikacija. HP ProtectTools Embedded Security je na standardima temeljena značajka razvijena u suradnji s tvrtkom Infineon Technologies. Svrha ovog sigurnosnog rješenja, koje je dostupno na svim d530 modelima, jest poboljšanje sigurnosnih značajki ugrađenih u operacijske sustave tvrtke Microsoft®, kao i sigurnosnih rješenja drugih proizvođača, kao što su paketi za infrastrukturu javnih ključeva (PKI) i virtualne privatne mreže (VPN). 

HP ProtectTools omogućuje robusnije i sigurnije šifriranje datoteka i mapa pomoću na hardveru zasnovanog stvaranja i pohranjivanja ključeva. HP-ov Personal Secured Drive pojednostavnjuje zaštitu podataka šifriranjem, oslanjajući se na intuitivno povuci-i-ispusti sučelje. Ovaj se uređaj s lakoćom povezuje s popularnim aplikacijama za e-poštu, kao što su Microsoft Outlook i Lotus Notes.

HP Compaq Business Desktop d530 nudi se u tri izvedbe kućišta – small form factor, minitower i ultra-slim desktop. Korisnici mogu na praktičan način odabrati pretkonfigurirane modele ili rješenje u potpunosti prilagoditi sebi, koristeći procesore Intel® Celeron® i Pentium® 4, radnog takta do 3,2 GHz (s podrškom za tehnologiju hipernitnosti), tvrde diskove kapaciteta do 160 GB, do 4 GB DDR SDRAM memorije, širok izbor DVD-ROM, DVD RW i CD-RW pogona te Microsoft Windows® XP Home Edition ili Professional. Dostupne su i konfiguracije za operacijski sustav Linux. Cijene počinju od 5.270,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV) za model s procesorom Intel® Celeron® 2,2 GHz, 256 MB DDR (double data rate) SynchDRAM memorije, 40 GB/7200rpm tvrdim diskom, 48x CD-ROM uređajem i sustavom Microsoft® Windows® XP Professional.

Malim i srednjim tvrtkama koje sad i u budućnosti pokušavaju izvući maksimum iz svojih ulaganja u informatiku, modeli HP Compaq Business Desktop d330 series donose najnoviju tehnologiju i pouzdane performanse uz njaniže početne troškove.

HP uvodi dvije nove inačice kućišta za modele d330, microtower i desktop. Obje se inačice odlikuju značajkama za lakše održavanje, poput mogućnosti otvaranja bez alata, čime se olakšava pristup internim komponentama.  

HP Compaq Business Desktop d330 korisnicima nudi širok izbor pretkonfiguriranih modela, kao i prilagođena rješenja. Cijene se kreću od 5.060,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV) za model s optimalnim odnosom uloženog i dobivenog, temeljen na procesoru Intel® Celeron® 2,2 GHz, 256 MB DDR (double data rate) SynchDRAM memorije, 40 GB/5400rpm tvrdom disku, 48x CD-ROM uređaju i sustavu Microsoft® Windows® XP Home.

Serije HP Compaq Business Desktop d530 i d330 nude i opcionalne sigurnosne značajke, kao što su brava Kensington, univerzalni zasun za kućište, kontrole priključnica, čitači pametnih kartica za tipkovnicu i predinstalirana pametna brava poklopca ili senzor pokrova kućišta. Dodatne informacije o modelima HP Compaq Business Desktop d330 i HP Compaq Business Desktop d530 dostupne su na adresi http://www.hp.com/desktops.


HP-ovi komercijalni monitori

Kombinirajući vrijednost i kvalitetu, HP L1502 predstavlja visokokvalitetnu, cijenom pristupačnu i energetski štedljivu alternativu stolnim CRT monitorima, a samim tim i savršeno rješenje za male i srednje tvrtke, državnu upravu i korporacije koje se zanimaju za 15-inčne plošne monitore. Za svoju cijenu od 2.520,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV) L1502 nudi jedan od najviših omjera kontrasta i tehnologiju zaštite od statičkog elektriciteta i odbljesaka, ostvarujući sliku bez treperenja i bolju vidljivost, otklanjajući naprezanje očiju i zamor te povećavajući korisnikovu produktivnost.

HP L1702 nudi vrhunsku kvalitetu i kvalitetu poslovnog razreda u kategoriji 17-inčnih plošnih monitora. Matična razlučivost od 1280x1024 (SXGA) omogućuje modelu L1702 da korisnicima ponudi maksimalan prikaz podataka i aplikacija na zaslonu. S cijenom od 3.340,00 Kn (u cijenu nije uključen PDV), L1702 predstavlja idealnu zamjenu za CRT monitore u velikim korporacijama, rastućim tvrtkama i državnoj upravi.

19-inčni model HP L1925 raspolaže obiljem značajki, uključujući prikaz u uspravnoj i položenoj orijentaciji te postolje prilagodivo po visini. Prilagodiv zakret postolja modela L1925 u vodoravnom i okomitom smjeru te supertanak profil nude osobito široko vidno polje za prikaz maksimalne količine informacija. Ova je značajka osobito dragocjena u podatkovno bogatim okruženjima, kao što su financijske usluge.

Korisnici modela L1925 mogu dotjerivati svjetlinu, kontrast i druge postavke jednim dodirom tipke za izravan pristup, smještenih na prednjoj strani zaslona. Budući da omogućuje upotrebu analognog i digitalnog ulaza, L1925 za korisnike predstavlja ulaganje sa sigurnom budućnošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara