Novi multifunkcijski Xeroxov uređaj

Novi multifunkcijski Xeroxov uređaj

TVRTKA Xerox lansirala je novi multifunkcionalni uređaj WorkCentre 4118 dizajniran za napredno kopiranje, ispisivanje, skeniranje i faksiranje. Uređaj kopira i ispisuje 18 stranica u minuti i dostupan je u dvije konfiguracije - WC 4118P može kopirati i ispisivati, a WC 4118X uz to ima opciju skeniranja i faksiranja.

Obje konfiguracije nude naprednu opciju ID Card Copy koja omogućava kopiranje obje strane dokumenta.

WorkCentre 4118 skenira u boji do 4800 dpi-a, a to mu omogućava Nuances PaperPort SE v10.0 - program koji služi i za manipulaciju skeniranim podacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

WorkCentre 4118 ima i program ABBYY FineReader 7.0 Professional pomoću kojeg se velike hrpe papira poput pisama i ugovora brzo pretvaraju u elektroničke dokumente spremne za obradu. Uređaj se lako koristi, a veliki display omogućava jednostavniji odabir opcija kopiranja, skeniranja, ispisivanja i faksiranja.

Patrona s tonerom visokog kapaciteta od 8000 stranica i ulagač papira kapaciteta 550 listova znače manje utrošenog vremena na održavanje uređaja.

WorkCentre 4118 ima i sekundarni ulagač papira kapaciteta 550 listova te internu mrežnu karticu koja omogućava dodavanje i izmjenu funkcija. WorkCentre 4118 dostupan je kod svih Xeroxovih distributera i partnera od kolovoza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara