Novi Olympus C-55Zoom C

Novi Olympus C-55Zoom C

UZ POTPUNO manualnu kontrolu gotovo svih fotografskih situacija, novi 5.1mega pikselni Olympus C-55Zoom, omogućiti će ambicioznim fotografima otkrivanje njihovih neistraženih kreativnih potencijala.

Naravno, tu su i postavke prioriteta otvora objektiva i prioriteta zatvarača, te 4 "My mode" opcije za trajniju pohranu najpraktičnijih postavki snimanja. Manje vičnima dobro ce poslužiti čak 10 raznovrsnih programa snimanja, kao što su primjerice portret u krajoliku, plaža, snijeg, zalazak sunca, vatromet,..

Svijetao i pouzdan objektiv konstruiran od 9 leća u po 7 grupa, uključujući dvije visokokvalitetne asferične leće, osigurati će sliku bez distorzija u kompletnom 5x rasponu zooma od 38-190mm s otvorom blende od 2.8-2.8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova će Vas odlika vjerojatno podsjetiti na starijeg brata C-70Zoom, od kojeg je C-55Z preuzeo i interesantnu ppciju izbora 143 tocke auto TTL izoštravanja. Kristalno jasne snimke podržava TruePicTurbo procesor, uz koji je i akcijsko snimanje pravi gušt: gotovo 2.7snimke po sekundi kod kontinuiranog snimanja s 5 fotki.

Zanimanjem će plijeniti i dodatne funkcije: histogram (pri snimanju i pregledavanju snimaka), super makro od 2cm udaljenosti, intervalno snimanje od 1-60min, funkcija kalendarskog pregleda, stabilizator slike kod video zapisa, 5.1cm velik sunčani LCD i još mnogo toga.

Novi C-55Zoom ulazi na europsko a tako i hrvatsko tržište od ožujka ove godine, te se prvi primjerci očekuju na Cebitu u Hannoveru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara