Novinari glasnogovornici SDP-a: Je li Milanović uopće došao u Sabor?

Novinari glasnogovornici SDP-a: Je li Milanović uopće došao u Sabor?

Foto: Bruno Konjević /Cropix

ŠEF SDP-A Zoran Milanović bio je toliko tih i samozatajan danas u Saboru, da smo morali nazvati stranačku glasnogovornicu Ivanu Grljak, da je upitamo je li šef oporbe uopće u parlamentu.

"Da, Zoran Milanović je u Saboru, cijelo vrijeme je sa strankom u klubu", rekla nam je Grljak, koju su mnogi novinari u Saboru pitali za šefa, jer ga jednostavno nisu mogli naći.

Nakon što je barem mjesec dana trubio da Kosorica treba doći u Sabor i tamo polemizirati s oporbom, Milanovića danas uglavnom nije bilo u sabornici ili se držao kao strani promatrač koji sastavlja birokratski izvještaj o radu parlamenta i pritom nema pravo na riječ. U više od tri sata saborskog aktualca nijednom ga se nije čulo, a većinu tog vremena nitko ga nije ni vidio u klupama sabornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U društvenu igru "Pronađi Zorana Milanovića" uključila se i HDZ-ova zastupnica Sunčana Glavak, koja je prvo napomenula da radnici Čačićeve tvrtke Coning ne primaju plaće, da bi nakon neuspješne potrage za Milanovićem u Saboru, ustvrdila kako su čelnici SDP-a i HNS-a vjerojatno negdje zajedno na ručku. Dodala je i da Milanović prima plaću, a da ga nema na radnom mjestu.

Naposljetku smo ipak uspjeli sastaviti križaljku Milanovićevih dolazaka i odlazaka iz sabornice: nakon što je došao na početak sjednice, šef oporbe se na dulje vrijeme udaljio, a kad su se novinari počeli raspitivati gdje je, opet se ukazao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara