Novinarka OTV-a prijavila 64-godišnjakinju zbog mogućih prijetnji ministrici Ani Lovrin

Novinarka OTV-a prijavila 64-godišnjakinju zbog mogućih prijetnji ministrici Ani Lovrin

NOVINARKA OTV-a jučer je policiju obavijestila o mogućoj prijetnji ministrici pravosuđa Ani Lovrin, koja je jučer gostovala u jednoj emisiji na spomenutoj televiziji.

Novinarka je, naime, prije emisije zaprimila pismo u kojemu joj se obratila 64-godišnja hrvatska državljanka, a u kojemu ju je zamolila ako bi joj mogla osigurati da stupi u kontakt s ministricom, kako bi s njom raspravila o imovinsko-pravnim sporovima koje protiv nje navodno vodi nekoliko ljudi, doznajemo u zagrebačkoj policiji.

Novinarka je o pismu osjetila obvezu obavijestiti policiju, kako bi zaštitila svoju gošću. Žena koja je poslala pismo zatečena je ispred zgrade OTV-a neposredno prije početka emisije, oko 19:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravne prijetnje, međutim, kako u pismu, tako ni ispred zgrade od strane 64-godišnjakinje nije bilo. Žena, kako također doznajemo u zagrebačkoj policiji, nije privedena nakon razgovora s policijskim službenicima, a u kojemu im je objasnila da je samo željela stupiti u kontakt s ministricom kako bi joj objasnila svoj problem. Policija ju je uputila da svoj problem ipak riješi putem suda.

Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara