Obavijest HŽ-a o radovima na prugama

Hrvatske željeznice (HŽ) izvijestile su danas da će u srijedu, 10. prosinca, od 10 do 15,20 sati za promet biti zatvorena pružna dionica od kolodvora Dugo Selo do kolodvora Križevci zbog pregleda pruge prije njezina puštanja u promet za predviđene brzine.

U tom će razdoblju putnike vlakova na relaciji Križevci - Dugo Selo i obrnuto, umjesto vlakova, prevoziti autobusi.

HŽ u obavijesti navodi da će putnici i na ostalim relacijama gdje se izvode radovi ili pregledi biti prevoženi autobusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zbog strojnog reguliranja kolosijeka od 9. do 12. prosinca bit će zatvorene pojedine dionice pruge Dalj - Osijek - Koprivnica i to 9. prosinca od 6,30 do 9,40 sati bit će zatvorena dionica pruge od kolodvora Koška do kolodvora Našice, a 10. prosinca od 6,50 do 13 sati dionica pruge od kolodvora Zdenci Orahovica do kolodvora Đurđenovac. Dana 11. prosinca od 6,50 do 13 sati bit će zatvorena dionica pruge od kolodvora Zdenci Orahovica do kolodvora Čačinci, a 12. prosinca od 7,10 do 12,55 sati dionica pruge od kolodvora Čačinci do kolodvora Slatina.

Također, od 10. do 12. prosinca u razdoblju od 9,20 do 13 sati zbog strojne izmjene pragova bit će zatvorena pruga Zaprešić - Varaždin - Kotoriba - državna granica, od kolodvora Novi Marof do kolodvora Turčin.

(Hina) pp mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara