Obdukcijom utvrđeno da se petnaestogodišnji Gulin utopio

OBDUKCIJOM je utvrđeno da je kod 15godišnjeg Ivana Gulina, čije je tijelo pronađeno jučer popodne u uvali Paklena u šibenskoj luci, smrt nastupila utapanjem i to prije deset dana, koliko je prošlo i od njegova nestanka, a tragovi nasilja nad njim nisu utvrđeni, priopćila je danas Policijska uprava šibenskokninska.

Dječak je bio štičenik šibenskog Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži sa smetnjama u razvoju, a nestao je u petak, 31. siječnja, na putu od Centra, u kojem je pohađao nastavu, do svoje obitelji koja živi u 15 kilometara udaljenom selu Konjevrati. Policija je za njim sve vrijeme intenzivno tragala, a početkom prošloga tjedna pretraženo je i more u šibenskoj luci, ali ništa nije pronađeno.

Jučer oko 13 sati dobili su dojavu od jednog građanina da nečije tijelo pluta uz obalu u uvali Paklena. Policija je odmah utvrdila da je riječ o nestalom Ivanu Gulinu.

Osim policije, u potragu za njim bili su uključeni i djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži, planinari šibenskog kluba Kamenar te lovci Lovačkog društva Krka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara