Foto: Obitelj prebogatog katarskog šeika u Hrvatskoj pronašla kućnog ljubimca

Foto: Obitelj prebogatog katarskog šeika u Hrvatskoj pronašla kućnog ljubimca

Foto: Uzgajivačnica Totegnac

OBITELJ prebogatog katarskog šeika, koji se trenutno nalazi u Zagrebu gdje je najavio moguće ulaganje u hrvatski turizam, već je poslovala u Hrvatskoj. Kako doznajemo, nedavno je poznatu hrvatsku uzgajivačnicu Totegnac koja se nalazi 20-kilometara od Zagreba kontaktirao čovjek koji se predstavio kao katarski biznismen. Nakon tjedana kontaktiranja putem e-maila, odluka je pala: ženka francuskog buldoga ide u Katar.

U galeriji pogledajte fotografije prelijepe Coco Chanel Totegnac, koja ima vrhunske pretke, a vrijedi oko dvije tisuće eura.

Kako doznajemo, iz uzgajivačnice nisu imali pojma o kome se radi sve dok nisu morali potpisati dokumente kako bi psić mogao preko granice. "Muškarac s kojim smo kontaktirali predstavio se kao biznismen iz Katra. Nikome nije palo na pamet da se zapravo radi o osobi koja obavlja poslove za katarsku kraljevsku obitelj", kazali su nam u uzgajivačnici.  "Mi smo psića poslali u Dohu preko jedne agencije specijalizirane za prijevoz pasa letom iz Beča, a shvatili smo da je riječ o kraljevskoj obitelji tek kada su stigle posebne dozvole njihova ministarstva za uvoz psa", rekli su nam u uzgajivačnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su nam kazali u uzgajivačnici, prebogata katarska kraljevska obitelj luda je za psima općenito, a posebice za psima iz Europe. Donedavno nisu imali pse, a sada su oni njihovi najdraži kućni ljubimci. Toliko su zavoljeli pse da su sagradili ogromno sklonište za pse lutalice, a vrlo često odlaze u Europu gdje kupuju nove pasmine.

Stella Galović iz uzgajivačnice Totegnac s malom Coco na bečkom aerodromu prije polijetanja za Dohu

Iz ratne Libije spasio psića iz hrvatskog uzgoja

U uzgajivačnici su nam ispričali i jednu zanimljivu priču. Prije dvije godine talijanski biznismen iz Tripolija u uzgajivačnici Totegnac kupio je muškog štenca i otišao s njim u svoj dom. Kako je u međuvremenu u Libiji izbio građanski rat, bogati biznismen otišao je iz zemlje u posljednji tren spasivši si tako život, a bježao je zajedno sa svojim kućnim ljubimcem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara