Obiteljska tragedija kod Koprivnice: Nakon kćeri umrla i majka, otac teško bolestan u domu

Obiteljska tragedija kod Koprivnice: Nakon kćeri umrla i majka, otac teško bolestan u domu
Foto: Facebook

PREMINULA je Sanela Prispilović, majka dvogodišnje djevojčice koja je u listopadu 2016. poginula u teškoj prometnoj nesreći u Cvetkovcu kod Koprivnice.

Sanela je umrla jučer nakon duge i teške bolesti, piše Podravski. Njezin suprug Željko, koji je teško stradao u nesreći, već mjesecima boravi u domu za starije i nemoćne osobe u okolici Koprivnice.

Njihov osmogodišnji sin, koji je tog kobnog dana neozlijeđen preživio nesreću, već neko vrijeme živi kod bake i djeda u Lošinju.

Pokupila ih je tada 21-godišnja vozačica

Podsjetimo, 11. listopada 2016. u Cvetkovcu kod Koprivnice tada 21-godišnja vozačica automobilom je izletjela s ceste i s leđa pokupila Željka, dvogodišnju Emu i tada šestogodišnjeg sina. Išli su prema autobusnoj stanici.

Ema je poginula na licu mjesta, a Željko je s brojnim ozljedama završio u komi. Sin je čudesno uspio proći bez ozljeda. Željku su za pogibiju malene Eme rekli tek osam mjeseci nakon nesreće, kad su liječnici zaključili da se dovoljno oporavio.

Činilo se kako oporavak ide u dobrom smjeru te je Željko došao kući iz bolnice i pokušao nastaviti život. No Sanelina teška bolest psihički ga je slomila i završio je u domu.

Vozačica radila za opće dobro

Vozačica je pravomoćno osuđena na godinu dana zatvora koji joj je zamijenjen radom za opće dobro.

Pogreb Sanele Prispilović bit će sutra na mjesnom groblju u Cvetkovcu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara