Objavljen foto-robot pljačkaša splitske pošte

SPLITSKA policija objavila je foto-robote dvojice razbojnika koji su 15. ožujka opljačkali poslovnicu Hrvatske pošte u Splitu.

Podsjetimo, nekoliko maskiranih počinitelja u subotu navečer u Splitu je izvelo "povijesnu" pljačku. Nešto prije 23 sata maskirani razbojnici su silom, lisicama i selotejpom savladali trojicu zaštitara i četiri djelatnika središnje pošte u Splitu. Nakon toga su uz prijetnju oružjem otuđili, procjenjuje se, svotu od oko 14 milijuna kuna.

Policija građane moli za suradnju i pomoć u otkrivanju razbojnika odgovornih za tu veliku pljačku. Novac ukraden iz poštanskog ureda u Splitu bio je pohranjeni novac iz poštanskih ureda cijele županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pljačkaš s lijeve strane visok je oko 180 do 185 centimetara, srednje je građe, star oko 25 godina. Ima duguljasto lice, nos je nešto izraženiji, ima smeđu kosu s razdjeljkom, nešto dulju otraga, te kestenjaste oči.

Pljačkaš s desne strane visok je oko 178 centimetara, jače je građe i ima oko 30 godina. Izrazito je crne kose ćvrsto uzdignute i duge 2,5 do 3 centimetra, ima guste naglašene crne obrve, izrazito pravilan nos, lice blago ovalno i svijetlo-smeđe oči.

B.V.
Foto: MUP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara