Objavljena imena žrtava teške nesreće u Slovačkoj, najmlađa imala 14 godina

Objavljena imena žrtava teške nesreće u Slovačkoj, najmlađa imala 14 godina
Foto: Epa, Index

NAJMANJE 12 osoba je poginulo i 17 je ozlijeđeno u jučerašnjem sudaru autobusa i kamiona na zapadu Slovačke, a danas je policija objavila imena i godišta žrtava.

Tragična prometna nesreća dogodila se oko 15 sati blizu mjesta Nitrianske Hrnčiarovce.

Prema informacijama koje donose slovački mediji, autobus je bio pun srednjoškolaca, koji su većinom i žrtve nesreće. Riječ je o autobusu kompanije Arriva.

Prema riječima svjedoka, kamion pun građevinskog materijala se ljuljao na cesti te je onda prešao u suprotni smjer. Vozač autobusa pokušao je izbjeći sudar, ali nije uspio. Kamion je udario u bočnu stranu autobusa.

Imena i godišta žrtava

Policija je započela istragu, a jedan od ozlijeđenih putnika nalazi se u kritičnom stanju u bolnici i bori se za život, piše Aktuality.sk.

Devet poginulih žrtava živjelo je u naselju Kolinany, koje se nalazi blizu mjesta tragedije, što je na društvenim mrežama potvrdio i lokalni načelnik. Imena tih žrtava kasnije je objavila policija.  

Imena poginulih zajedno s njihovom fotografijom objavio je i načelnik općine Jelenec Ivan Varga. Troje učenika koji su poginuli došlo je iz te općine.

Imena žrtava autobusne nesreće na zapadu Slovačke:

Natalia (14)

Alex (15)

Denisa (18)

Veronika (18)

Martin (18)

Mariana (22)

Adriana (43)

Dušan (43)

Erika (44)

Alena (56)

Ladislav (62)

Barbora (71)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara