Objavljena snimka spašavanja izmučene djece iz kuće strave u Kaliforniji

Objavljena snimka spašavanja izmučene djece iz kuće strave u Kaliforniji

Screenshot: Youtube

SLUČAJ iz Kalifornije i dalje odzvanja svjetskim medijima. Nakon što je otkriveno da je roditeljski par Turpin držao svojih 13 djece zatočeno u nehumanim uvjetima, Perris, mirno predgrađe Los Angelesa, ovih je dana postalo jedno od najpoznatijih mjesta na svijetu.

>>UŽAS U SAD-U Par godinama držao 13 djece u lancima, bili su gladni i živjeli su u smradu

>>Objavljeni detalji mučenja djece u kalifornijskoj "kući strave", roditelji tvrde da nisu krivi

Roditelji David Allen (57) i Louise Anna (49) uhićeni su i optuženi za mučenje i zlostavljanje djece. Prebačeni su u zatvor Robert Presley s jamčevinom od 9 milijuna dolara po glavi.

Danas je objavljena i snimka koja prikazuje spašavanje djece iz "kuće užasa" nakon što su roditelji uhićeni.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija istražuje okolnosti pod kojima su roditelji David Allen Turpin, 57, i Louise Anna Turpin, 49, zlostavljali svoju djecu iza vrata njihova mračnog i prljavog doma.

Par koji je triput putovao u Las Vegas kako bi obnovio bračne zavjete, uhićen je u nedjelju. Oboje su optuženi po devet točaka za mučenje i 10 točaka za ugrožavanje dobrobiti djece te im je određena jamčevina od 9 milijuna američkih dolara.

Vlasti su upozorene nakon što je jedno od djece, 17-godišnja djevojka uspjela pobjeći kroz prozor kuće u Perrisu, 115 kilometara istočno od Los Angelesa, i pozvati policiju. Pozvala ih je s deaktiviranog mobilnog telefona koji je imao mogućnost poziva hitne službe 911.

Policija je prvo pronašla troje od ukupno 13 djece okovane lancima za krevet u prljavoj kući. Djeca su bila pothranjena, a uvjeti u kojima su pronađeni su užasni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara