Obračun u Makarskoj: Od sina mu iznudio 13 tisuća kuna pa dobio bejzbol palicom po glavi

Obračun u Makarskoj: Od sina mu iznudio 13 tisuća kuna pa dobio bejzbol palicom po glavi

Foto: FAH

MAKARSKA policija prijavila je 21-godišnjaka za iznudu 18-godišnjaka, a njegovog oca za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Naime, nakon što je u za božićne blagdane od 18-godišnjaka iznudio 13 tisuća kuna, 21-godišnjak je 3. siječnja došao pred njegovu obiteljsku kuću, a tamo je doživio neugodan susret sa njegovim ocem.

43-godišnjak je bejzbol palicom dokačio iznuđivača po glavi i ruci te ga lakše ozlijedio. Čini se kako je tek tada doznao za neprilike u koje mu je upao sin. Ovaj mu navodno ništa nije rekao o problemima koje ima sa svojim poznanikom. Novac je posuđivao sa strane, a potrošio je i cijelu ušteđevinu od rada na brodu prošlog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslat ću ti svoje ljude"

O razlozima zbog kojih je 21-godišnjak iznuđivao oštećenog nije se moglo previše doznati. Navodno mu je zamjerio na ponašanju te ga počeo ucjenjivati i zastrašivati. Slao mu je poruke da će ga "satrati" i da će mu poslati svoje ljude.

Cijeli slučaj neodoljivo podsjeća na onaj koji se tragično razriješio u Marini kod Trogira prošlog kolovoza, kada je 20-godišnji Marin Šalov u svojoj obiteljskoj kući hicem iz pištolja ustrijelio 33-godišnjeg Tomislava Jurića Grgića, trogirskog redara koji je navodno tražio 6 tisuća eura nagrade zato što je Šalova spasio batina u jednoj diskoteci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara