Ocjenjivački sud HRT-a: Nagrada "Ivan Šibl" Margareti Pejar i Helgi Vlahović-Brnobić

OCJENJIVAČKI sud za dodjelu nagrada HRT-a odlučio je ovogodišnju nagradu "Ivan Šibl" za 2003., za višegodišnja izvanredna dostignuća na području radijskog i televizijskog stvaralaštva, dodijeliti spikericimentorici Hrvatskog radija Margareti Pejar i komentatorici HTV-a Helgi Vlahović Brnobić, priopćio je danas HRT.

Godišnje nagrade za osobit doprinos u radijskom programu, za unaprjeđenje tehničkih uvjeta, kakvoće i izvedbe programa dodijelit će se radijskoj producentici Ljiljani Awad, uredniku-koordinatoru Dušku Kneževiću, dramaturgu-mentoru Ljubi Pauzinu, voditelju odsjeka Newsroom Alanu Šnajderu te novinaru-uredniku Hrvatskog radija Dariju Špeliću.

Godišnje će nagrade dobiti i HTV-ova urednica Maja Filjak Bilandžija, Informativni program HTV-a, producentica Vesna Mort, montažer Josip Podvorac, novinarka-mentorica Branka Šeparović te rukovoditelj Odjela za potporu i nadzor digitalne tehnike HTV-a Duško Zimonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U podružnici Glazbena proizvodnja HRT-a nagrade će dobiti solist Simfonijskog orkestra Željko Klepač i šef dirigent Tamburaškog orkestra HRT-a Siniša Leopold.

U Općim i zajedničkim poslovima HRT-a nagrađeni će biti i rukovoditelj Marketinga HR-a Tibor Benković, inženjer-tehnolog Ivana Matanić i Odjel kadrovskih poslova HRT-a.

Nagrade će biti uručene 14. svibnja, dan uoči Dana HRT-a, a glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić položit će vijenac na spomen obilježje u predvorju Doma HRT-a, u spomen HRT-ovim zaposlenicima poginulim u Domovinskom ratu, priopćio je HRT.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara