Javio se Ramljak i objasnio zašto je podnio ostavku

Javio se Ramljak i objasnio zašto je podnio ostavku

Foto: Index

IZ AGROKORA je jutros na adrese medija poslano priopćenje s izjavom Ante Ramljaka, u kojem se navodi kako je Ramljak jučer podnio neopozivu ostavku premijeru Andreju Plenkoviću.

>> UŽIVO NA INDEXU Ramljak podnio ostavku, čeka se obraćanje Plenkovića


>> Tko će preuzeti Agrokor nakon Ramljaka? Spominju se tri imena

Priopćenje iz Agrokora prenosimo u cijelosti:

"Jučer je izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak podnio neopozivu ostavku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske.

Razlog podnošenja ostavke Ramljak je objasnio sljedećim riječima: „Zajedno sa suradnicima i zaposlenicima Agrokora stabilizirao sam poslovanje, očuvali smo zaposlenost, spriječili propast dobavljača i stvorili preduvjete da sada vjerovnici mogu i trebaju ispregovarati nagodbu do kraja. Nažalost, neizvjesnost koja je bila stvorena vezano uz moj ostanak na mjestu izvanrednog povjerenika snažno radi protiv ovog procesa. Neopozivu ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika dajem kako ne bih osobno postao prepreka postizanju nagodbe. Vjerovnicima i zaposlenicima Agrokora, koji su jedini bitni i zbog kojih postoji postupak izvanredne uprave, zahvaljujem na povjerenju i podršci", navodi se u priopćenju Agrokora.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ramljaka i njegov  odlazak, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ante Ramljak.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara