Žena u SAD-u ubila trudnicu, izrezala joj trbuh i uzela bebu

Žena u SAD-u ubila trudnicu, izrezala joj trbuh i uzela bebu
Foto: Fargo Police Department
 
ŽENA optužena za brutalno ubojstvo svoje trudne susjede namjerava promijeniti iskaz na sudu te izjaviti da je kriva, javljaju američki mediji.
 
Brooke Crews (38) namjerava na saslušanju 11. prosinca izjaviti da je kriva za otmicu i ubojstvo 22-godišnje Savanne Greywind, koje je počinila uz pomoć svog dečka Williama Hoehna (32) kako bi uzeli njenu bebu. Crews je nakon ubojstva izrezala žrtvi trbuh i izvadila bebu, koja je preživjela.
 
"Okrutan, brutalan i izopačen čin"
 
Greywind je bila u osmom mjesecu trudnoće kada je nestala 19. kolovoza. Njezino tijelo omotano u plastiku pronašli su kajakaši u Crvenoj Rijeci.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istražitelji nisu naveli sve detalje ubojstva, ali šef policije u Fargu izjavio je da se radi o "okrutnom, brutalnom i izopačenom činu". Beba je pronađena u stanu ubojica, a tužiteljica Leah Viste izjavila je da je skrbništvo nad djevojčicom dobio partner žrtve Ashton Matheny.
 
Crews i Hoehn su dali različite iskaze o tome što se dogodilo. Crews je ranije tvrdila da joj je Greywind "pristala dati svoju bebu nakon što joj je pokazala kako potaknuti porođaj". Hoehn je izjavio da je 19. kolovoza zatekao Crews kako briše krv s poda u kupaonici, a onda mu je pokazala bebu i rekla: "Ovo je naše dijete. Ovo je naša obitelj."
 
Par čeka presudu u zatvoru i određena im je jamčevina od dva milijuna dolara pojedinačno.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz SAD, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: SAD. 
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara