"Oprostite za samoubojstvo": Par se otrovao u londonskom hotelu i ostavio poruku isprike

"Oprostite za samoubojstvo": Par se otrovao u londonskom hotelu i ostavio poruku isprike

DVOJE gostiju hotela na sjeveru Londona umrlo je u bizarnom slučaju samoubojstva, a iza sebe su ostavili diskretnu poruku, u kojoj se ispričavaju za izazvanu neugodnost.

"Oprostite za neugodnosti", piše u poruci, koju su ostavili muškarac i žena, koji su se otrovali misterioznim otrovnim prahom. Muškarac je bio u svojim pedesetima, a žena u tridesetim godinama života, piše The Sun.

Mrtvi par pronašao je menadžer hotela Costello na sjeveru Londona, Antonakis Chrysostomou, primijetivši poruku ostavljenu ispod vrata njihove hotelske sobe.

Evakuiran hotel i blokirano nekoliko ulica oko njega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primijetio sam poruku proguranu ispod vrata sobe. U njoj je pisalo kako su uzeli nekakav otrov te je bilo upozorenje za otrov na žlici i čaši, kao i isprika za prouzročenu neugodnost", kazao je Chrysostomou.

Njihova tijela pronašao je kako leže jedno do drugoga na krevetu, a nakon toga je uslijedila prava panika oko mogućeg isparavanja kemijskog otrova pa je policija evakuirala čitav hotel i zatvorila obližnje ulice. Pozvano je i preko 30 vatrogasaca pod zaštitnom opremom i aparatima za disanje kako bi uklonili kemikalije.

Čišćenje je potrajalo nekoliko sati, a policija je nepoznati prah odnijela na laboratorijsku analizu te im je sastav tog otrova još uvijek nepoznat. Smrt para se tretira kao samoubojstvo.

B.V.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara