Osijek: predstavljeni kandidati SNS-a

Srpska narodna stranka (SNS) zauzima se za očuvanje duhovnih i materijalnih vrijednosti Srba u Hrvatskoj, istaknuto je na današnjem predstavljanju kandidata te stranke za XI. i XII. izbornu jedinicu u Osijeku. L

Kandidat SNS-a u XI. izbornoj jedinici, za dijasporu, Miroljub Mihajlović istaknuo je kako je njihov "osnovni moto povratak Srba u Hrvatsku, povrat njihove imovine, obnova zgrada i kuća, konvalidacija i pitanje ratnih zločina".

Kad je riječ o povratu srpske imovine, "on je otežan i Vlada se samo deklarativno o tome očituje i to uvijek pod pritiskom međunarodne zajednice", ustvrdio je Mihajlović. Dodao je kako su nezadovoljni takvim načinom rada te da će to pitanje, ako uđu u Hrvatski sabor, ponovno potaknuti.

U SNS-u kažu da neće odustati od svojih zahtjeva za kažnjavanjem "svih počinitelja zločina nad Srbima u Hrvatskoj". "Mi smo za to da se svi počinitelji ratnog zločina izvedu pred sud", kazao je.

SNS poziva sve hrvatske građane da iziđu na izbore, posebno pripadnike srpske nacionalne manjine jer, kako je istaknuto, jedino se u Saboru mogu riješiti njihovi problemi.

(Hina) vs mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara