OSIJEK: ŠKARE OŽBOLT NA PREDIZBORNOM SKUPU DC-a

Predsjednica Demokratskog centra (DC) Vesna Škare Ožbolt izjavila je večeras u Osijeku da su vrijednosti te stranke u "poštenju, iskrenosti i priznavanju uspjeha u politici samo na temelju rada" te kako vjeruje da će osječkobaranjski DC na predstojećim prijevremenim izborima za Županijsku skupštinu, 18. siječnja, s obzirom na dosadašnje pozitivne pomake, ostvariti zasluženo dobre rezultate.

Govoreći na predizbornom skupu stranke, Škare Ožbolt je rekla da mnogi govore o polarizaciji političke scene, ali kako DC ne dopušta da se "centar polarizira na dva dijela".

"Mi predstavljamo građanski, hrvatski politički centar i u taj prostor nikome ne dopuštamo ući", rekla je Škare Ožbolt dodavši da će se stranka zauzimati za borbu protiv korupcije i jačanje povjerenja u uspješnu pravnu državu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nositeljica stranačke liste na prijevremenim županijskim izborima Nada Arbanas rekla je da su u Osječko-baranjskoj županiji, nakon ratnih razaranja, izostala ulaganja i razvoj te da je potrebno prekinuti postojeći pesimizam i rezignaciju.

Istaknula je da, osim onih koji vode politiku, odgovornost imaju i oni koji izlaze na birališta.

(Hina) ivuč dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara