Ostojić napao Grmoju na sudu: "Što je Karamarko zaželio, to je MOST proveo"

Ostojić napao Grmoju na sudu: "Što je Karamarko zaželio, to je MOST proveo"

Foto: FAH

DANAS je na Općinskom sudu u Zagrebu održano ročište u sporu kojeg je protiv glasnogovornika MOST-a Nikole Grmoje pokrenuo bivši ministar policije Ranko Ostojić.

Podsjetimo, Ostojić je pokrenuo spor nakon što ga je Grmoja optužio da je nakon izbora naredio praćenje Bože Petrova.

"Nikola Grmoja je svjesno iznosio iznosio neistine o praćenju Bože Petrova znajući da se radi o tračevima. Trebalo je nekoga diskreditirati i pripremiti sve za političke smjene u policiji i to je na kraju i realizirano. Ne može se na osnovi tračeva nekoga optuživati za teška kaznena djela", kazao je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Grmoja se izjasnio da se ne osjeća krivim i da je informaciju o praćenju Petrova čuo od kolege Vitomira Šimića, koji je to pak doznao od vlasnika zaštitarske tvrtke General Security Enimarka Ponjevića nakon što je u Sabor stigla anonimna dojava da je Mario Bertina dao usmeni nalog da se Petrova Prati.

"Ako je moj cilj bio diskreditirati ljude da budu smijenjeni, kako onda objašnjavate činjenicu da HDZ ministru Vlahi Orepiću zamjera da je štitio vaše ljude", pitao je Grmoja Ostojića, a ovaj mu je uzvratio:

"Karamarko je više puta javno govorio koga treba smijeniti. Što je Karamarko zaželio, to je Most proveo".

Podsjetimo i kako je na Općinskom sudu u Osijeku u tijeku spor između Ostojića i Velimira Bujanca zbog klevete. Ostojić je tužio Bujanca zbog izjava izrečenih u TV emisiji „Bujica“ 25. studenoga 2015. u kojoj je bivšeg ministra nazivao Ostoja Ranković te je emitirao prilog o Pajičićevoj smrti pri čemu je rekao da taj prilog “demaskira neke video uratke koje je Ostoja pustio preko sebi bliskog RTL-a i još nekih medija.”
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara