Ostvarite svoj poduzetnički potencijal uz Poduzetnički starter Erste banke

Ostvarite svoj poduzetnički potencijal uz Poduzetnički starter Erste banke

Foto: Press

DOBRA ideja ne bira kad će se pojaviti. U roditeljskom podrumu ili supermarketu, netom s fakulteta ili usred posve drukčijeg karijernog puta.

No kamo dalje s njom?

Poduzetnički starter, program Erste banke posebno kreiran za poduzetnike početnike i osobe koje se samozapošljavaju, besplatnom edukacijom i mentorstvom pomaže pojedincima da razviju i nadograde početnu ideju te ostvare svoj poduzetnički potencijal.

Kako bi potpomogla razvoj poduzetništva u našoj zemlji te poticala samozapošljavanje, Erste banka u sklopu ovog jedinstvenog programa polaznicima programa pruža i sveobuhvatnu besplatnu podršku na putu oblikovanja i realizacije poslovne ideje. Polaznici prolaze besplatnu online edukaciju, koja obuhvaća područja važna za individualni i poduzetnički razvoj kandidata, od razrade poslovne ideje preko izrade poslovnog plana te procjene troškova i prihoda do procjene tržišta potencijalnih kupaca i njihovih potreba.

Zvuči kao baš nešto za vas, no za konkretiziranje ideje ili pokretanje poduzeća trebala bi vam i financijska podrška?

Naravno, program predviđa i mogućnost financiranja za zainteresirane polaznike.

No prije nego što se otisnete u uzbudljive i izazovne vode konkretizacije vlastitog poslovnog pothvata, podržat ćemo vas u tome da to učinite uz najbolju moguću pripremu.

Za vas smo pripremili edukaciju kojoj možete pristupiti sa svakog mjesta i u svakom trenutku, što vam omogućuje da se razvoju poslovanja posvetite na miru, prema svom rasporedu.

Po završetku edukacije dostupan vam je jednostavan alat za izradu poslovnog plana, koji obuhvaća pisane upute, tablice za izračun financijskih projekcija i priručnik za pomoć u organizaciji i vođenju poslovanja, a u svakom trenutku uz vas su i zaposlenici banke, koji vam stoje na raspolaganju svojom stručnošću i iskustvom.

Uz razrađenu ideju i promišljen poslovni plan te financijsku podršku najbolje ste opremljeni za poduzetništvo pa, vjerujemo, ni rezultati neće izostati.

Poduzetnički starter pokrenut je u sklopu inicijative društvenog bankarstva Korak po korak i namijenjen svim novopečenim i budućim poduzetnicima koji vjeruju u sebe i svoju ideju, no treba im podrška i poticaj na putu do njezine realizacije.  U Erste banci vjerujemo kako svatko od nas u sebi nosi temelje za ostvarenje velikih ili malih, privatnih ili globalnih planova, a naša je zadaća, u sklopu okvira vlastitog poslovanja, pružanje potrebnih alata kako bi se to doista i postiglo. Vjerujemo kako prepoznavanjem, razvojem i poticanjem pojedinaca i individualnih priča cijelo društvo napreduje. Vjerujemo kako vaša stidljiva dobra ideja ima priliku postati sjajna – za sve nas.

Više informacija, kao i prijavu na Poduzetnički starter, potražite ovdje. Učinimo zajedno vašu dobru poduzetničku ideju sjajnom.

#vjerujusebe

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara