Otkrivamo Kosoričinu kampanju za izbore: Kaznite izdajice Gotovine, glasajući za HDZ!

Otkrivamo Kosoričinu kampanju za izbore: Kaznite izdajice Gotovine, glasajući za HDZ!

Foto: Nikša Stipaničev (Cropix), Index

"NALAZIMO se pred važnim ciljem - ulazak Hrvatske u EU. U isto vrijeme u nama su ogorčenje i tuga zbog Haaga i sramotne presude našim herojima Domovinskog rata, Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Osobito nas užasava kvalifikacija haških sudaca o udruženom zločinačkom pothvatu jer se time izravno udara u temelje Hrvatske države i optužuje tvorac i otac naše Domovine, naš prvi predsjednik HDZ-a i predsjednik RH Franjo Tuđman", stoji u uskršnjoj čestitci Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci. HDZ-ovci su svojim građanima čestitali blagdane, ali su ih tako i pozvali da izađu na izbore za Mjesne odbore.

Naime, kampanja za lokalne izbore u Vinkovcima zapravo otkriva i plan kako HDZ misli ostati na vlasti. U prvom je redu Europa, zatim kažnjavanje krivaca za Haag, a potom i isticanje članova HDZ-a kao "poštenih i vrijednih".

Bole nas pojedinci...

Tako je vinkovački HDZ predstavio 8. svibnja, dan izbora, kao  test kojega polažu svi Hrvati tog kraja.

"Najviše boli što su ovakve teze podržavali i pojedinci koji su svojim svjedočenjima i predanim transkriptima i osobno doprinijeli stvaranju presude Haškog suda, a nagrađeni su od hrvatskog naroda s dužnosti predsjednika", napominje vinkovački HDZ dodajući kako se sve ovo događa uoči parlamentarnih izbora i otvorenih pitanja tko će dobiti povjerenje naroda i hoćemo li dopustiti neku novu crvenu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor najavila istragu, a već zna krivca

"Velik ispit pred našom strankom i svim članovima HDZ-a imamo 8. svibnja kada se održavaju izbori za Mjesne odbore", poručuju HDZ-ovci, a predsjednik GO HDZ-a Tomislav Čuljak na kraju kaže da vjeruje u sve njih jer su oni snaga HDZ-a "pošteni, vrijedni, vjerni i odani članovi".

Premijerka Jadranka Kosor najavila je istragu tko je predao transkripte, no sudeći prema njihovoj izbornoj kampanji, već su i pronašli krivce.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara