Otkrivamo pozadinu Kolindinog javljanja na dodjelu Zlatne lopte Modriću

Otkrivamo pozadinu Kolindinog javljanja na dodjelu Zlatne lopte Modriću
Screenshot: Ured predsjednice

MNOGI gledatelji dodjele Zlatne lopte hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću ostali su osupnuti kad je usred dodjele emitiran video koji je snimila hrvatska predsjednica.

>> Kolinda se uporno hvali tuđim uspjesima. Zašto?

Podsjetimo, u ponedjeljak navečer ugledni francuski časopis France Football dodijelio je Zlatnu loptu hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću. Radilo se o trenutku koji je, prema mnogima, bio sam vrhunac karijere kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

No ni taj trenutak nije mogao proći bez hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja redovito nađe način da se ugura među proslavljene hrvatske sportaše u trenucima njihovih najvećih uspjeha.

Video: Best of Kolinda

Tako je nakon proglašenja Luke Modrića dobitnikom Zlatne lopte u TV prijenosu emitiran video u kojem hrvatska predsjednica punu minutu i pol čestita Modriću na velikom priznanju.

Kako je uopće došlo do toga?

No kako je uopće došlo do Kolindinog javljanja u prijenos dodjele Zlatne lopte?

Kako su nam javile kolege iz France Footballa, inicijativa za emitiranje Kolindine poruke u prijenosu došla je od tog lista.

France Football je, naime, kontaktirao hrvatskog veleposlanika u Francuskoj Filipa Vučaka, a on je molbu prije dva tjedna proslijedio Uredu predsjednice.

Na Pantovčaku su odlučili udovoljiti molbi France Footballa i prošlog petka je francuski medij iz Ureda predsjednice dobio snimku koja je emitirana u prijenosu dodjele.

Kolinda se, jasno, mogla zahvaliti na molbi i pristojno je odbiti kako ne bi zasjenila veliki trenutak Luke Modrića, ali to nije napravila.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara