Otkriveno koja banka ima najnižu kamatnu stopu za gotovinski kredit

Otkriveno koja banka ima najnižu kamatnu stopu za gotovinski kredit
Foto: Press

ZADNJIH godina prilično su postali popularni gotovinski krediti kojima sve više Hrvata pokriva minuse na karticama, dugove i kupovinu onih stvari koje nije moguće kupiti na rate.

Danas u Hrvatskoj postoji 21 aktivna banka od kojih svaka nudi drugačije uvjete kreditiranja, različite naknade, osiguranja, kamate i slično. Usporedbom njihove ponude otkriveno je koja banka ima najpovoljnije uvjete za gotovinski kredit na iznos do 220.000 kuna - i jako zanimljivo - na rok od 12 godina, što rezultira stvarno prihvatljivim ratama.

Banka Kovanica trenutno nudi ograničenu promotivnu akciju do 28.02.2019. za nenamjenski gotovinski kredit s nominalnom kamatnom stopom od 5,90% (također i u kunama), bez naknade za obradu kredita i skrivenih troškova, te uz brzo odobrenje. Uz kredit Banka Kovanica ima i najpovoljniji tekući račun u kojem se za samo 25 kn mjesečno bez dodatne naknade može koristiti internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i dodatna Mastercard kartica što potvrđuje i usporedba naknada na HNB-ovim stranicama.

Gotovinski kredit svatko koristi na svoj način ovisno o potrebama. Neki ljudi ga koriste za kupnju automobila (praktičnije nego klasičan leasing), drugi za kupnju namještaja, a treći za pokrivanje minusa na krticama i zatvaranje drugih kredita koji imaju veću kamatnu stopu.

Primjer kredita i kolika mu je mjesečna rata:

Iznos: 50.000 kn, Trajanje: 12 godina. Mjesečna rata = 481,38 kn

Iznos: 100.000 kn, Trajanje: 12 godina. Mjesečna rata = 962,77 kn

Možete koristiti kreditni kalkulator za izračun rate.

Kako znate da li vam se isplati ovim gotovinskim kreditom zatvoriti minus na karticama ili neki drugi kredit? Kamata koju vjerojatno plaćate na minus na karticama iznosi 8,54% ili više, a gotovinski kredit banke Kovanica ima nominalnu kamatnu stopa od 5.90%. Razlika u kamatama koje plaćate iznosi 2,64%. Isplati se!

Za sve informacije o gotovinskom kreditu i uvjetima financiranja slobodno nazovite na telefon 015556337, srdačni financijski stručnjaci će vam vrlo rado, potpuno besplatno, savjetovati kako naći pravo rješenje baš za Vaše potrebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?