Otvoren ured RDMD-a u Splitu

ZBOG velikog interesa građana za dobrovoljnom mirovinskom štednjom, Raiffeisen mirovinsko društvo za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.o.o. (RDMD) otvorilo je i drugi područni ured izvan Zagreba i to u Splitu, u Ulici Domovinskog rata broj 43.

Cilj poslovanja novootvorenog ureda u Splitu je približavanje mirovinske štednje što većem broju građana, uz istovremen razvoj efikasnog prodajnog tima.

Uz postojeće urede u Zagrebu, Rijeci i Splitu, u planu su otvaranja novih ureda na području Zagreba i Osijeka.

Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond, prvi osnovani dobrovoljni mirovinski fond u Hrvatskoj, i u prvih 6 mjeseci 2005. godine, zadržao je vodeću poziciju na hrvatskom tržištu, s udjelom u imovini od 67,20%.

Na dan 30. lipanj 2005. godine neto imovina Raiffeisen dobrovoljnog mirovinskog fonda iznosila je 84,8 milijuna kuna, a ukupan broj članova bio je 16.713. RDMD, upravljajući novcem koji su mu povjerili članovi, želi pružiti sigurnost ulaganja, te istovremeno osigurati i primjereni prinos, a što potvrđuju podaci da je prinos Fonda od osnivanja 21,91%, a na godišnjoj razini u 2004. godini je bio 8,5%.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara