Otvorena obnovljena "Villa Dubrava" opatijske "Thalassotherapije"

OBNOVLJENA "Villa Dubrava" u sastavu opatijske "Thalassotherapije" danas je svečano otvorena, a preuređena je u hotelsko lječilište po najsuvremenijim zapadnoeuropskim mjerilima za takve objekte.

U hotelu s 43 sobe sa 73 postelje već se nalaze prvi pacijenti. U vili će djelovati centar za liječenje debljine te, kad se uredi, i centar za osteoporozu.

Ravnatelj "Thalassotherapije" Emil Bratović kazao je na svečanu otvorenju kako ta zdravstvena ustanova ima 230 postelja, od kojih Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ugovorno priznaje 130, pa je ostalih 100 "Thalassotherapia" odlučila ponuditi tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za sada će se nuditi 14-dnevne kure za zdravo i medicinski nadzirano mršavljenje, a cilj im je, kazao je predsjednik Hrvatskog društva za debljinu i voditelj programa zdravog mršavljenja u "Villi Dubravi" dr. Mirko Koršić, naučiti ljude da drukčijim načinom života smanje debljinu.

Prije otvorenja "Ville Dubrave" u "Thalassotherapiji" je održan znanstveni skup "Debljina i kardiovaskularne bolesti" na kojem su hrvatski znanstvenici i stručnjaci govorili o liječenju debljine.

(Hina) dsil dd

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara