Ozlijeđena pripadnica HV-a vojnim helikopterom prevezena u Zagreb

Ozlijeđena pripadnica HV-a vojnim helikopterom prevezena u Zagreb
Foto: HRZ / M. Karačić

PRIPADNICA Hrvatske vojske koja je jutros ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 kod Zadra prevezena je helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz Zemunika u Zagreb, gdje će nastaviti liječenje, priopćeno je iz Ministarstva obrane. 

Pripadnica HV-a je helikopterom HRZ-a prevezena do helidroma KBC-a Dubrava u Zagrebu te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Kliniku za traumatologiju na daljnju obradu. Djelatnica Vojno-zdravstvenog središta Zapovjedništva za potporu zadobila je tešku ozljedu noge u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 sati na A1 kod izlaza Zadar 2. Prva hitna medicinska pomoć pružena joj je u bolnici u Zadru. 

Posada Eskadrile transportnih helikoptera 93. zrakoplovne baze HRZ-a sudjelovala je u prevoženju ozlijeđene pripadnice HV-a iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku do helidroma KBC-a Dubrava u Zagrebu, naveli su iz MORH-a.

Podsjetimo, prometna nesreća u kojoj je došlo do sudara kombija i medicinskog vozila Hrvatske vojske dogodila se kod izlaza Zadar 2 jutros oko 9 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara