Padobranac i tinejdžer poginuli na otvaranju nogometne utakmice u Francuskoj

Padobranac i tinejdžer poginuli na otvaranju nogometne utakmice u Francuskoj

POKUŠAVAJUĆI sletjeti na travnjak nogometnog stadiona u Francuskoj, poginuo je padobranac, koji je za sobom u smrt povukao i jednog gledatelja tinejdžera.

Padobranca je vjetar skrenuo s kursa, pri njegovom pokušaju slijetanja na nogometni travnjak prije prijateljske utakmice između mladih reprezentacija Francuske i Ukrajine, pored francuskog grada Orleansa.

Njegov poderani padobran povukao je dvojicu tinejdžera na metalnu ogradu te su oni zadobili teške ozljede tijela, zbog kojih su bili prevezeni u bolnicu. Kasnije je u bolnici jedan od dvojice dječaka u bolnici preminuo, dok se drugi i dalje nalazi u teškom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljska utakmica, zbog tragedije je otkazana, a policija provodi redovno istragu oko tog nesretnog slučaja, kazala je glasnogovornica policije Nelly Rodrigues. Osim poginulog padobranca, još je njih nekolicina trebala doskočiti padobranom na stadion Saint-Denis-de-l'Hotel pored Orleansa.

Poginuli padobranac imao je više od tisuću uspješno izvedenih skokova prije tog zadnjeg, kobnog skoka, a policijska istraga tek treba utvrditi što je krenulo po zlu, prenosi AFP.

B.V.
Foto: larep.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara