Pakrac- dva milijuna kuna za poduzetnički inkubator

Predsjednik Upravnog odbora Fonda za regionalni razvoj Daniel Žamboki i gradonačelnik Pakraca Davor Huška potpisali su danas ugovor o nepovratnoj potpori, kojom Fond za izgradnju poduzetničkoga centra s inkubatorom u pakračkoj zoni male privrede osigurava dva milijuna kuna.

Gradnja poduzetničkog centra s poduzetničkim inkubatorom, veličine 1500 četvornih metara, počela je u veljači ove, a bit će završena na proljeće iduće godine. Stajat će pet milijuna i 500 tisuća kuna, a osim novca iz gradskog proračuna u visini od milijun i 500 tisuća kuna u Pakracu za izgradnju poduzetničkoga centra potporu u visini od dva milijuna kuna očekuju i od Ministarstva gospodarstva, rekao je nakon potpisivanja ugovora gradonačelnik Davor Huška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Daniel Žamboki nazočne je upoznao da Fond na području Požeško-slavonske županije u cijelosti financira pet programa za što je ove godine osigurao šest milijuna i 400 tisuća kuna te da s još 14,5 milijuna kuna sudjeluje u sufinanciranju drugih gospodarskih programa na području županije.

(Hina) xzsev yvkn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara