Pametno o najavama da HDZ i MOST pokušavaju presložiti Vladu: Čega se MOST boji?

Pametno o najavama da HDZ i MOST pokušavaju presložiti Vladu: Čega se MOST boji?

Foto: Hina

PAMETNO je danas na svojoj stranici komentiralo napise pojedinih medija, koji tvrde kako HDZ i MOST pokušavaju presložiti saborsku većinu i zadržati postojeću Vladu, s Tihomirom Oreškovićem na čelu.

Prema informacijama koje su se danas pojavile u medijima, HDZ i Most se grčevito bore da preslože saborsku većinu i zadrže postojeću Vladu, s premijerom Oreškovićem na čelu. Podsjećamo građane da je ovo bila najgora Vlada u povijesti Hrvatske i da je toj istoj Vladi Sabor izglasao nepovjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rezultati lošeg rada ove Vlade su, između ostalog, zaustavljanje Cjelovite kurikularne reforme, gušenje slobode medija, ugrožavanje civilnog društva, netransparentna privatizacija, narušavanje ugleda zemlje u inozemstvu i brojni drugi.

Pametno pita čega se Most boji, iz Mosta opovrgavaju dogovor s HDZ-om

Jasno nam je čega se HDZ boji, ali se pitamo čega se zapravo Most boji? Do jučer su im bila puna usta borbe za Hrvatsku, a danas vidimo jedino grčevitu borbu za pozicije i fotelje. Gdje su sada njihove najave da će poharati ove izbore i izaći s još većim brojem zastupnika? Zašto se boje suočavanja sa svojim biračima ili je bolje pitanje - koga se boje? Ovo što rade je najgora vrsta političke trgovine i predstavlja sve protiv čega se Pametno bori.

Pametno se zalaže za otvorenu, modernu, tolerantnu i građansku Hrvatsku te vjerodostojnost i odgovornost u politici. Imamo sve veću podršku građana iz cijele zemlje. Novi izbori su jedina mogućnost da se ovakva Hrvatska i ostvari", objavila je stranka Pametno.

Index je kontaktirao glasnogovornika predsjednika Kluba zastupnika Miroslava Šimića, glasnogovornika MOST-a Danijela Grmoju te saborskog zastupnika iz njihovih redova, Miru Bulja. Sva trojica su nam kazala kako o tome nema govora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara