Par iz američkog Missourija držao posvojenu djecu zatočenu u drvenim kutijama

Par iz američkog Missourija držao posvojenu djecu zatočenu u drvenim kutijama
Foto: Farmington Police

POLICIJA u Farmingtonu u američkoj saveznoj državi Missouri u utorak je dobila anonimnu dojavu o obiteljskom nasilju. Kad su stigli na mjesto događaja, imali su što vidjeti.

Darly Head i Laura Cheatham, 38-godišnjaci, držali su četvero posvojene djece u kutijama na koje su pribili drvo, piše Fox News.

Par je najprije odbio otvoriti vrata policiji, koja ih je ipak otvorila na silu. Nakon što su ušli u kuću, Laura je pokušala skinuti drvo pribijeno na kutije kako bi oslobodila djecu - tri djevojčice i jednog dječaka.

Živjeli bez svjetla, a nuždu su obavljali na pod

Uvjeti u kojima su djeca boravila bili su stravični i nehumani. Kutije nisu imale nikakve otvore za svjetlost, a djeca su nuždu obavljala u otvore na podu ispod kutija.

Susjedi su medijima rekli da su djecu često viđali u obavljanju teških fizičkih radova u dvorištu, poput piljenja drva za koje se pretpostavlja da je kasnije korišteno za kutije u kojima su djeca bila zatočena.

Roditelji pritvoreni, djeca predana socijalnoj službi

"Vidio sam svakakvih gadnih stvari, ali nikad nešto ovako žalosno", rekao je lokalni šerif Daniel Bullock.

Unatoč nehumanim životnim uvjetima, djeca su zdrava i u dobrom fizičkom stanju. Roditelji su pritvoreni, a njihova jamčevina iznosi dva milijuna dolara za svakog. Djeca su u međuvremenu završila u socijalnoj službi.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara