"Pasija" i dalje vodi na sjevernoameričkoj ljestvici gledanosti

FILM Mela Gibsona "Pasija" zadržao se na prvom mjestu sjevernoameričke ljestvice gledanosti, zaradivši još 31,7 milijuna dolara, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations objavljenima u ponedjeljak.

Kontroverzno djelo, film snimljen na latinskom i aramejskom jeziku, zaradio je ukupno 264 milijuna dolara otkako je premijerno prikazan 25. veljače. Otada je već tri tjedna na prvom mjestu sjevernoameričkog box-officea.

Triler "Secret Window" s Johnnyjem Deppom i Johnom Turturrom u glavnim ulogama, zauzeo je drugo mjesto u prvom vikendu prikazivanja, sa zaradom od 19 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iza njega dolazi "Starsky i Hutch", temeljen na televizijskoj seriji iz 1970-ih, s Benom Stillerom i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama, koji je zaradio16 milijuna dolara.

Na četvrtom je pustolovni film "Hidalgo" s 11,7 milijuna dolara, a na petom je komedija za tinejdžere "Agent Cody Banks: Destination London" s osam milijuna dolara prihoda.

Romantična komedija "Pedeset prvih poljubaca" s Drew Barrymore i Adamom Sandlerom zauzima šesto mjesto (5,3 milijuna), ispred "Twisted" (3,1 milijun) i još jedne komedije za mlade - "Confessions of a Teenage Drama Queen" (2,4 milijuna).

Na koncu, na devetom je mjestu posljednji dio trilogije "Gospodar prstenova: Povratak kralja", veliki dobitnik Oscara, s 2,05 milijuna dolara, ispred akcijskog filma "Spartan" s Valom Kilmerom (2,03 milijuna).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara