"Pedofili su fotografirali Madeleine tri dana prije njenog nestanka"

"Pedofili su fotografirali Madeleine tri dana prije njenog nestanka"

BRITANSKI mediji iznijeli su nove šokantne podatke o slučaju nestale djevojčice Madeleine McCann. U policijskim izvješćima kojih su se domogli stoji kako je policija sigurna da je malu Britanku ugrabio međunarodni pedofilski lanac, jer imaju dokaze kako su je članovi tog lanca fotografirali samo tri dana prije njenog nestanka.

> Madeleine McCann viđena u Amsterdamu

Prema službenom dopisu kojeg je 4. ožujka ove godine britanska policija poslala portugalskoj, pedofilski lanac iz Belgije je naručio "djevojčicu", a nakon što im je njihov kontakt u Portugalu poslao Madeleineinu fotografiju, kupac se složio da to bude upravo Maddie.

"Vidjela sam je dva puta u Amsterdamu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policiji se javila još jedna žena koja tvrdi da je Madeleine vidjela u Amsterdamu. Riječ je o 71-godišnjoj Hannie Wiechmann, koja tvrdi da je djevojčicu nedugo nakon njenog nestanka, u nizozemskom glavnom gradu, vidjela čak dva puta.

Wiechmann je rekla kako je šetala psa kad je ugledala djevojčicu u društvu žene, stare između 30 i 35 godina. Vidjela ju je ponovno, oko tjedan dana kasnije, no tad je djevojčica imala crvenkastu kosu.

"Jednostavno znam da je to bila ona. Mogli ste vidjeti iz načina na koji se žena odnosila prema njoj, vidjelo se da nije navikla na djecu, a i s djevojčicom je razgovarala na engleskom", rekla je Wiechmann te dodala kako je odmah pozvala policiju i kako je slijedila ženu, no kako se policijski službenici, kad su konačno došli, nisu ni potrudili razgovarati s djevojčicom. "Žena im je rekla da su turisti i to je to. Čak je nisu pitali ni za njihova imena", tvrdi Wiechmann.

I.M.
Foto: FBI / Daily Telegraph

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara