Pernar ima suludu teoriju zašto se cijepimo i nije ga sram javno je podijeliti

Pernar ima suludu teoriju zašto se cijepimo i nije ga sram javno je podijeliti

Foto:Hina, Screenshot: Facebook

ZASTUPNIK Ivan Pernar često na svom Facebooku piše o svemu i svačemu. Jedna od njegovih omiljenih tema je i popularna teorija zavjere o štetnosti cjepiva. Bez obzira što je cjepivo iskorijenilo brojne bolesti od kojih je čovječanstvo patilo stoljećima, brojni zavjerenici smatraju da je riječ o uroti farmaceutske industrije. Jedan od njih je i Ivan Pernar koji je danas iznio prilično bizaran argument protiv cijepljenja.

"Jedno pitanje, a vi se zapitajte, kada su nas cijepili kao djecu na nadlaktici nam je ostao veliki ožiljak, zašto?

Kako je mali ubod iglom mogao to stvoriti? Odgovor je nikako, u cjepivo su stavili nešto da nas trajno obilježi, žigoše ko stoku.

Dakle, kakav otrov su stavili da to napravi i na kraju krajeva, zašto mnoga djeca razviju autizam nakon cijepljenja?", zapitao se Pernar na Facebooku i podijelio svoje fanove. Dok su ga jedni bespogovorno podržavali, drugi su ga upozoravali da piše gluposti.

"Što vas više pratim to mi više svijest budite i tjerate na razmišljanje. Svaka čast", napisao je jedan.

"Nakon injekcije, tijelo reagira na oslabljene patogene u cjepivu. Koža počinje bubriti, postane upaljena i formira čir tokom procesa. Čir se na kraju zaliječi i postaje ožiljak. Zato Ivane..Zato", odgovorio mu je drugi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara