Pernar izgubio tužbu od Stankovića, mora mu platiti 50 tisuća kuna

Pernar izgubio tužbu od Stankovića, mora mu platiti 50 tisuća kuna

Foto: Hina/Facebook

IVAN Pernar je izgubio tužbu od Aleksandra Stankovića i mora mu platiti 50 tisuća kuna.

"Danas me sudac Hrvoje Vučić osudio na 50.000 kuna jer sam uvrijedio čast i ugled veleštovanog Aleksandra Stankovića.

Za razliku od cijele plejade političara i moćnika, mene je pravosuđe osudilo, snašla me sudbina psa Mede", napisao je na svom Facebooku.


"Smeće" i "Moralna nakaza"

Podsjetimo, početkom studenog prošle godine Pernar je bio gost HRT-ove emisije Nedjeljom u dva, voditelja Aleksandra Stankovića, no njegovo gostovanje trajalo je svega 15-tak minuta. Naime, nakon što su kao temu otvorili HRT i plaćanje pristojbe, Pernar se naljutio što je Stanković njegovo izlaganje o Palestini i Izraelu želio prekinuti potpitanjem, pa je nakon kratke rasprave napustio studio uz tvrdnju da mu Stanković ne dozvoljava da dovrši odgovor na pitanje.

Nakon izlaska iz studija Pernar je gostujući u različitim medijima častio Stankovića pogrdnim izrazima kao što su"idiot", "smeće" i "moralna nakaza".

U reagiranju koje je Aleksandar Stanković prošle godine uputio Indexu, voditelj nam je pojasnio zbog čega je tužio Pernara.

"Ivana Pernara tužim zato jer me sustavno javno vrijeđa (Facebook, intervjui) da sam idiot, moralna nakaza i smeće u službi režima. Osim što su izjave uvredljive, njima i huška svoje istomišljenike na mene, koji mi prijete. Zato ga tužim", napisao nam je Stanković.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara