Petrov: Šefovi HDZ-a i SDP-a su nas pokušali prevariti, neka zaborave na MOST

Petrov: Šefovi HDZ-a i SDP-a su nas pokušali prevariti, neka zaborave na MOST

Foto: FAH

BOŽO PETROV jučer je nakon izjave za medije Tomislava Karamarka dodatno zaoštrio retoriku. Prvo je ponovio zahtjev za odlaskom šefa HDZ-a iz Vlade, a potom je apelirao na politički odgovorne snage unutar HDZ-a da ne dozvole da Hrvatska bude talac jednog čovjeka.

Petrov je gostovao u svim velikim nacionalnim dnevnicima te se tom prilikom osvrnuo i na planove MOST-a za budućnost. Istaknuo je kako MOST neće ići u preslagivanje u Saboru.

"Nemamo s kime ići u preslagivanje jer se na čelu dviju HDZ-a i SDP-a nalaze dva čovjeka koja su pokušali prevariti MOST različitim dogovorima sa strane", kazao je.

Obojica pokušala prevariti MOST

Prije četiri mjeseca smo znali za jednoga i zato smo odlučili surađivati s Domoljubnom koalicijom, ali u ovom trenutku dok Karamarko izvodi salto mortale, nemamo više o čemu pričati. I on je pokušao razbiti MOST", poručio je Petrov. Ipak, podsjetio je i kako nema lijepih riječi ni za Zorana Milanovića.

"Nema govora o preslagivanju sa SDP-om. Oni su se pokazali. I Milanović i Karamarko bi se trebali zapitati je li im više stalo do Hrvatske ili do osobnih interesa", dodaje Petrov.

Hrvatska u srcu, a ne u džepu

"Hrvatska je danas u podređenoj poziciji samo zbog jedne osobe, osobe koja joj predstavlja teret i kojoj je talac, a to je Karamarko, koji snosi političku odgovornost. Nadam se da će HDZ kao demokratska stranka znati za političku odgovornost.

Kada bi Karamarko i htio preslagivanje s MOST-om nikad ne bismo pristali na to. Nama je uvijek bilo Hrvatska u srcu, a ne u džepu. Na savjest svakome tko pokuša spasiti Karamarka u Saboru", zaključio je Petrov.

> Petrov: Samo Karamarko je odgovoran za ovu krizu, na savjest svakome tko ga pokuša spasiti u Saboru

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara