Pevec otkupio objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu

Pevec otkupio objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu
Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

TRGOVAČKI lanac Pevec otkupio je objekt bivšeg Super Konzuma u Slavonskom Brodu od nizozemskog fonda WPC Agro II te je najavio otvaranje svog novog suvremenog centra na toj lokaciji. 

Kako se navodi u priopćenju, objekt je trenutno u fazi preuzimanja, a njegovo službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine. Vrijednost te investicije iznosi 25 milijuna kuna, doznaje se iz Peveca.

"Nakon našeg novog prodajnog centra u Vukovaru koji uskoro otvaramo došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5.035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji, gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15.000 stanovnika”, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević. 

Svi zaposlenici koji trenutno rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu bit će preseljeni u novi centar, a planirano je i zapošljavanje novih djelatnika, navodi se. 

Pevec planira i gradnju dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara