Pijana HAC-ovka se prije strašne nesreće utrkivala s taksijem?

Pijana HAC-ovka se prije strašne nesreće utrkivala s taksijem?
Foto: Facebook

CURI sve više detalja o prometnoj nesreći u Splitu u kojoj je smrtno stradala 19-godišnja studentica.

Podsjetimo, zaposlenica Hrvatskih autocesta Tena Gotovac Soldić (38) e svojim Audijem u utorak navečer na pješačkom prijelazu usmrtila 19-godišnju studenticu Mariju Ćorić iz Čapljine, a nakon toga je pobjegla s mjesta nesreće.

Gotovac Soldić, koja je i ranije bila kažnjavana zbog vožnje u pijanom stanju, u utorak navečer oko 21:25 spuštala se Poljičkom ulicom u smjeru Splita 3. Prema zasad nepotvrđenim iskazima svjedoka, pijana HAC-ovka navodno se "utrkivala s jednim taksijem na način da ga je pretjecala i ubacivala se u prometnu traku ispred njega, javlja Slobodna Dalmacija.

Video: Prijatelji poginule 19-godišnjakinje zapalili svijeće na mjestu stradavanja

Prilikom posljednjeg ubacivanja u prometnu traku došlo je do tragedije. Naime, Gotovac Soldić je, prema dostupnim informacijama, svojim Audijem na pješačkom prijelazu pokosila 19-godišnju studenticu Mariju Ćorić i to prolaskom kroz križanje dok je za njen smjer vožnje bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu.

Lagala policiji kad su ju našli

Nesretna studentica je od siline udara odbačena 10-15 metara, a na mjestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja.

Kad je policija oko 3 sata ujutro pokucala Tenu Gotovac Soldić na vrata, ona se branila tvrdnjom da nije ona vozila automobil te da joj je Audi ukraden baš te večeri.

No, policija je vrlo brzo dokazala da njezina priča ne drži vodu, u čemu su pomogli iskazi svjedoka koji su vozačicu Audija opisali kao žensku osobu plave kose, ali i znatna oštećenja na njezinom automobilu.

Video: Vozačica koja je sinoć Audijem u Splitu ubila tinejdžericu bila je pijana

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara