Plenković ide za Split (ali tek sutra ujutro)

Plenković ide za Split (ali tek sutra ujutro)

Foto: FAH

PREMIJER Andrej Plenković nazočit će sutra ujutro u 9:30 sati sastanku Kriznog stožera u prostorijama Splitsko-dalmatinske županije u Splitu (Domovinskoga rata 2), poručili su danas u 23.15 sati iz Vlade, nakon cjelodnevne vatrene stihije u Dalmaciji.

Osobito pogibeljno u večernjim satima bilo je u Splitu, gdje su vatrogasci tek nakon višesatne borbe s vatrenom stihijom na većini mjesta uspjeli ukrotiti vatru. Pomogli su im i brojni građani, ali i činjenica što je prestala bura koja danima puše.

> UŽIVO S TERENA Split je obranjen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Predsjednik Vlade Andrej Plenković u stalnom je kontaktu s ministrima obrane i unutarnjih poslova, Damirom Krstičevićem i Davorom Božinovićem koji se nalaze na požarištima u Dalmaciji.

Uz predsjednika Vlade, na sastanku Kriznog stožera sudjelovat će ministar obrane Damir Krstičević, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dragan Lozančić, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, župan splitsko-dalmatinski  Blaženko Boban, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader i drugi", dodaju iz Vlade.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara