Plenković komentirao Karamarkove najave o kandidaturi za predsjednika

Plenković komentirao Karamarkove najave o kandidaturi za predsjednika
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

BIVŠI predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je da potaknut lošim stanjem u stranci i gubitkom izbora za Europski parlament ozbiljno razmišlja o mogućnosti da se ponovno kandidira za čelnog čovjeka HDZ-a.

Karamarko je tijekom obilježavanja 24. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu izjavio da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika svoje stranke. 

"Moram reći da ozbiljno razmišljam o takvoj mogućnosti'', kazao je odgovarajući na pitanje novinara postoji li mogućnost da se kandidira za predsjednika HDZ-a, rekao je Karamarko za Novu TV.

Plenković: Svatko ima pravo na svoje ambicije

''HDZ je demokratska stranka. Svatko ima pravo na svoje ambicije'', rekao je kratko premijer Andrej Plenković u Kninu upitan da komentira najavu Tomislava Karamarka da ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice, javlja Dnevnik.hr.

Kazao je da vrh HDZ-a apsolutno nije dislociran od stranačkog tijela, kao što tvrdi Tomislav Karamarko. Plenković ne strahuje da bi mogao izgubiti na unutarstranačkim izborima, unatoč povećem broju kandidata koji su najavili da idu u trku za predsjednika HDZ-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara