Počela isporuka toplinske energije za grijanje vrtićima, školama...

Počela isporuka toplinske energije za grijanje vrtićima, školama...
Foto: FAH

TOPLINSKA energija za grijanje bit će isporučena do kraja tjedna prioritetnim korisnicima kao što su dječji vrtići, škole, domovi zdravlja, za starije i nemoćne osobe, a od prvoga listopada bit će uspostavljena i u stambenim te poslovnim zgradama, priopćeno je iz HEP-Toplinarstva.

HEP-Toplinarstvo počinje s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. 

Isporuka toplinske energije za grijanje prvo će se uspostaviti prioritetnim krajnjim kupcima, a od prvoga listopada započet će se s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije, istaknuto je u priopćenju.

Iz toplinarstva pozivaju krajnje kupce, koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja, da ih što prije završe te dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2018./2019. završit će najkasnije 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima, stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara