Počela kampanja nevladinih udruga i Radija 101 - "Začepi nos i glasaj"

NEVLADINE udruge i Radio 101 započeli su danas zajedničku kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, pod nazivom "Bukom protiv šutnje" i "Začepi nos i glasaj", s ciljem da što više građana, posebno žena i mladih, motiviraju za izlazak na izbore.

Danas je s Trga francuske republike zagrebačkim ulicama krenula rock-parada, u kojoj će na otvorenim kamionima svirati rock-bandovi i pozivati građane da iziđu na izbore, a parada će završiti u prostorima SKUC-a.

Radio 101 već je u svome eteru započeo emitiranje spota "Začepi nos i glasaj", a sutra, na dan izborne šutnje, u centru grada Radio 101 će na svojim štandovima dijeliti promotivne materijale kojima građane pozivaju na izbore, i prodavati kvačice za nos s natpisom "Začepi nos i glasaj".

Prihod od prodaje namijenjen je humanitarnoj akciji Radija 101 za kupnju inkubatora za zagrebačka rodilišta.

Koordinatori kampanje u ime dvadesetak nevladinih udruga, Martina Stažnik i Ivo Marinović, te u ime Radija 101, Zrinka Vrabec Mojzeš, ističu "da neizlazak na izbore smatraju najgorim mogućim izborom -bez obzira na to što mislili o političarima".Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara