Počinje 8. Financijski forum i 3. E-business forum

U UTORAK je svečano otvaranje Osmog financijskog i Trećeg e-business foruma na kojem će govornici biti Tomislav Gavazzi, direktor organizatora - Infoforuma, Alderman Gavyn Arthur, gradonačelnik City of London-a, ministar gospodarstva Ljubo Jurčić te gospodin Željko Čović u ulozi predsjednika Nacionalnog vijeća za konkurentnost, počasnog gosta ovogodišnjeg Foruma.

Procedura otvaranja Foruma započinje u 10 sati.

Također Vas pozivamo da popratite konferenciju Gospodarska politika Vlade na vrlo aktualnu temu privatizacije (Hotel Opera, dvorana Panorama 12:30 – 15:00 sati), na kojoj će govoriti sljedeći govornici: Slavko Linić, Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Ljubo Jurčić, ministar gospodarstva Thomas Kofler, Predsjednik Uprave CA IB d.d. Ivica Smiljan, Deloitte&Touche Marinko Papuga, Izvršni direktor Zagrebačke burze. Mirjana Mladineo, zamjenica Ministra za europske integracije (očekuje se) Ivica Mudrinić, Predsjednik uprave Hrvatskog telekoma (očekuje se).

Ovim putem željeli bismo vas podsjetiti i na Talk show-ove Aleksandra Stankovića koji će se održavati na pozornici Kristalne dvorane hotela Opera prema rasporedu koji slijedi:

13. svibnja od 12:00 do 12: 30
Ministar gospodarstva Ljubo Jurčić, tema: Agencija za industrijski razvoj

14. svibnja od 14:00 do 14:30
Predsjednik Uprave Ine Tomislav Dragčević, tema: Aktualni trenutak INE

15. svibnja od 10:00 do 10:30
Marketing manager SAP-a Sergej Lugović, tema: Je hrvatski poslovni softver konkurentan na europskim tržištima?

15. svibnja od 12:30 do 13:00
Pomoćnica ministra pomorstva, prometa i veza, Tatjana Holjevac, tema: Razvoj novih tehnologija s naglaskom na novi Zakon o telekomunikacijama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvod u sutrašnje službeno otvorenje Foruma su današnje dvije cjelodnevne konferencije koje su započele u 9:00 sati u hotelu Opera, a radi se o Customer Relationship Management (CRM) konferenciji i konferenciji Marketing financijskih proizvoda i usluga.

CRM konferenciju otvorila su dva predavanja: Vesne Lužer Stiffler i Charlesa Stifflera iz Cair Centra za istraživanja: Extrernal Roadblocks/Obstacles to Improving Customer te ono Matjaža Cerjaka i Krešimira Kvaternika iz tvrtke Deloitte&Touche na temu: Razumjevanje profitabilnosti, proizvoda i kanala.

U predavanjima je na praktičnim primjerima prikazano kako upotreba CRM-a može povećati profitabilnost tvrtke i usmjeriti poslovanje na profitabilne klijente.

CRM konferncija održava se već drugu godinu za redom u sklupu e-business Foruma te ponovno bilježi izuzetan odaziv.

Tako su se među publikom, između ostalih, našle i članica Uprave Podravke Nevenka Cerovsky i predsjednica Uprave PBZ American Expressa, Nina Oberiter Gluhak, što svjedoči o sve većem interesu kompanija za CRM sustave.

Konferenciju Marketing financijskih proizvoda i usluga otvorila je Darja Kupinić-Guščić iz MediaNet – a. Kako je istaknula, ulaganja u oglašavanje i PR-ing hrvatske financijske industrije u Hrvatskoj se u zadnjih nekoliko godina povećavaju te je osobito značajno što se uočava trend marketiranja ciljanih skupina korisnika, a ne djeluje se više po principu "jedna reklama za sve".
Gospođa Kupinić- Grušinić iznijela je i statističke podatke o oglašavanju u financijskom sektoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara