Pogledajte kako izgledaju trenutno najjeftiniji stanovi u Zagrebu

Pogledajte kako izgledaju trenutno najjeftiniji stanovi u Zagrebu
Foto: Index Oglasi

NA INDEX OGLASIMA u ovom trenutku se prodaje gotovo 35 tisuće stanova, a preko 5 tisuća ih se nalazi u Zagrebu. Zanimalo nas je kako izgledaju najjeftiniji stanovi u našem glavnom gradu, koliko su veliki i gdje se točno nalaze pa smo pretražili oglase i izdvojili pet najboljih ponuda.

Najskuplji izdvojeni stan prodaje se za 54 tisuća eura dok je za najjeftiniji potrebno izdvojiti 34 tisuće eura. 

Trnje, 31 m2

Ovaj dvosobni stan nalazi se na dobroj lokaciji u Ulici grada Vukovara. Smješten je u suterenu, ali su stropovi visoki 2,95 metara, tako da se dobiva dojam veće prostranosti i prozračnosti stana. Svijetao je i nalazi se na južnoj strani, ali u njemu nije vruće. Tramvajem je dobro povezan sa svim dijelovima grada, a ispred zgrade ima i dovoljno parkirnih mjesta koja se ne naplaćuju. Prodaje se za 54 tisuće eura.

Knežija, 20 m2

Ova garsonijera veličine 20 četvornih metara nalazi se u Papovoj ulici na Knežiji i idealna je za investiciju. Smještena je na 5. katu stambene zgrade na odličnoj mikrolokaciji, ima male režije, a cijena od 45 tisuća eura odnosi se samo na gotovinu.

Šalata, 18 m2

Na prvom katu stambene zgrade na Šalati smjestio se ovaj stan od 18 + 6 metara kvadratnih. Sastoji se od spremišta, sobe, kuhinje s blagovaonom, kupaonice i wc-a, a nalazi se u blizini Kvaternikovog trga, Medicinskog fakulteta i Petrove bolnice. Kvart je miran, a parking ispred zgrade je besplatan. Cijena iznosi 42 tisuće eura.

Črnomerec, 39 m2

Ovaj jednosobani stan od 39 metara kvadratnih nalazi se u razizemlju u Ulici grada Mainza, a sastoji se od sobe, kuhinje, wc-a i spremišta. Adaptiran je i djelomično je namješten, ulica je mirna, a nekretnina je idealna za dnevni najam. Prodaje se za 39 tisuća eura.

Centar, 34 m2

Ova garsonijera od 34 m2 nalazi se u centru grada, u suterenu tradicionalne vile od sedam stanova. U mirnoj je i tihoj ulici, južno je orijentirana na veliko travnato dvorište, a sastoji se od velike spavaće sobe, kuhinje koja je i blagovaona-boravak, kupaonice i spreme. U dvorištu uvijek ima mjesta za parkiranje. Stan je u funkcionalnom stanju, ali i za uređenje, a prodaje se za 34 tisuće eura.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?