Pogledajte kakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti s budžetom od 25 tisuća eura

Pogledajte kakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti s budžetom od 25 tisuća eura
Foto: Index Oglasi

SVE JE više oglasa za prodaju nekretnina na Index Oglasima, a kao i uvijek posebno su popularni oni oglasi za najjeftinije od njih. Trenutno je oglašeno preko 110 tisuća nekretnina, a od toga je čak 30 posto kuća koje su na prodaju.

Dok cijene stanova u najvećim Hrvatskim gradovima rastu još uvijek postoje kuće koje se mogu kupiti po prilično povoljnoj cijeni. Ove nekretnine možete kupiti s budžetom od samo 25 tisuća eura!

Vikendica na Prkovcu

Ova vikendica smještena je na Prkovcu samo dvadesetak kilometara od Velike Gorice. Sastoji se od prizemlja i kata, a ima i veliku terasu s koje se pruža predivan pogled. Površina okućnice je 1856 metara kvadratnih te je nekretnina idealna za sve koji vole boraviti u prirodi. Prodaje se za 25 tisuća eura.

Obiteljska kuća u PodgorcimaOva obiteljska kuća nalazi se u Podgorcima, mjestu nedaleko od Bjelovara, a velika je 120 četvornih metara. Riječ je o prizemnici koja dolazi s neuređenim potkrovljem. Grijanje je klasično na drva, a voda se koristi iz bunara iako je u ulici provedena vodovodna mreža te je moguć priključak. Kuća se prodaje za 25 tisuća eura.

Kuća u KutiniOva ponuda izgleda jako zanimljivo. Kuća je velika 107 metara kvadratnih, ima novu termalnu fasadu, a unutrašnjost je upravo uređena. Nalazi se na povišenom dijelu tako da su poplave nemoguće, a u podnožju se nalaze i mladi voćnjak te potok. Cijena iznosi 24.900 eura, a moguće su i određene zamjene.

Vikendica u okolici ZagrebaOva oaza mira, kako je oglašivač opisao, se nalazi u bližoj okolici Zagreba te je idealna za vikendicu. Zaista interesantna nekretnina smještena je u naselju Paukovec, pet kilometara od izlaza Popovec. Kuća od 52 m2, vinograd od 572 m2 te voćnjak veličine 99 m2 vaši mogu biti za 23.750 eura.

Kuća kod Bizovačkih toplicaLijepu kuću u Novakima, dva kilometra od Bizovačkih toplica možete imati već za 19.999 eura. Kuća ima 110 metara kvadratnih s garažom te 4740 kvadrata dvorišta s oranicom. Potpuno je namještena, kompletno je opremljena novim aparatima, a zadnja adaptacija je rađena 2018. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara